ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕ COVID ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Δύο στη ΜΕΘ

Δύο άνδρες νοσηλεύονται στην Εντατική και 3 ακόμη άτομα παραμένουν για νοσηλεία σε κλινικές Covid -19 νοσοκομείων της Κρήτης.

Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε χθες 70χρονος, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον ιό, ενώ η σύζυγός του ηλικίας 69 ετών παρουσιάζει καλύτερη κλινική εικόνα και νοσηλεύεται στην κλινική κοροναϊού του νοσοκομείου. Στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ μεταφέρθηκε επίσης χθες βράδυ, ύστερα από αεροδιακομιδή 39χρονος από την Κάλυμνο που έφτασε στο Ηράκλειο μέσα σε αμπούλα αρνητικής πίεσης.

Στο νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται ένας άνδρας 47 ετών και μια γυναίκα 45 ετών οι οποίοι έχουν επίσης προσβληθεί από κοροναϊό. Ο άνδρας είναι μοναχός του Αγίου Όρους και επισκέφθηκε τα Χανιά, τόπο καταγωγής του, για να δει συγγενικά του πρόσωπα.  Εντωμεταξύ, σε καραντίνα παραμένει η 23χρονη υπάλληλος του Δήμου Χανίων που επίσης βρέθηκε θετική, ενώ ιχνηλατούνται οι επαφές της.

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα των τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι συνάδελφοί της.

Χθες διαγνώστηκε στα Χανιά μια ακόμη γυναίκα 57 ετών με Covid-19 και παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της.