Μαθητής μαχαίρωσε δυο εφήβους και έναν περαστικό στην Κέρκυρα

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ μαθητών, σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρας, με έναν από τους ανήλικους να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και να επιτίθεται με μαχαίρι τους συνομήλικους του, ακόμη και έναν περιστατικό που προσπαθούσε να τους σταματήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστη παραμένει η αιτία της συμπλοκής των ανηλίκων, ενώ όπως αναφέρουν οι εμπλεκόμενοι είναι μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου.

Ενώ στην πορεία, ένας άλλος μαθητής προσπάθησε να παρέμβει με αποτέλεσμα να δεχθεί μαχαιριά στο πόδι αλλά ευτυχώς, σώθηκε χάρη ενός πολίτη οποίος τύγχανε να περνούσε από το συμβάν, και με την βοήθεια της ζώνης του έδεσε το τραύμα έκανε με έναν 50χρονο που προσπάθησε να τον σταματήσει και τον τραυμάτισε στο χέρι.

Στην πορεία, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο δράστης εξαφανίστηκε καθώς οι αστυνομικοί άργησαν να εμφανιστούν στο σημείο, επειδή το κέντρο της Άμεσης Δράσης δεν απαντούσε στις κλήσεις των αυτοπτών μαρτύρων.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη σε ώρα αιχμής στο κέντρο της Κέρκυρας, σε ένα σημείο όπου τα μεσημέρια βρίσκονται πολλά παιδιά που περιμένουν το λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ για να πάνε στα σπίτια τους όταν σχολάσουν.