Τη στάση του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη, σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, τονίζοντας πως το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης έχει χάσει την ψυχραιμία του, με τα όποια επιχειρήματα που του είχαν απομείνει «να έχουν τελειώσει».
«Το ΠΑΣΟΚ προσπάθησε να μας παρουσιάσει το άσπρο ως μαύρο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Ο κ. Ανδρουλάκης εκτός από εξαφανισμένος αρχηγός φαίνεται είναι και πάλι θυμωμένος. Ξαναβλέπουμε τον θυμωμένο κύριο Ανδρουλάκη, νομίζω αυτή η ανακοίνωση φέρει την υπογραφή του. Για να πάμε στην ουσία, νομίζω το ΠΑΣΟΚ είναι περισσότερο εκτεθειμένο από τα υπόλοιπα κόμματα, όχι γιατί τα υπόλοιπα κόμματα πήγαν πίσω στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, αλλά γιατί από το ΠΑΣΟΚ δεν το περιμέναμε. Το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη ακολούθησε μια λογική εντελώς αντίθετη από αυτήν που το είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια της πάνω και της κάτω πλατείας. Διολίσθησε σε μια λογική και μια ρητορική που νομίζω αδικεί τη στάση που είχε τα προηγούμενα χρόνια όταν μαζί με τους βουλευτές της ΝΔ κράτησαν τη χώρα στην Ευρώπη», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Το ΠΑΣΟΚ έχει μετανιώσει γιατί έσπευσε να υιοθετήσει θεωρίες συνωμοσίας», είπε ο Παύλος Μαρινάκης σχολιάζοντας το πόρισμα του Δημήτρη Καρώνη.
Τέλος αναρωτήθηκε, αν όλοι όσοι κατηγορούσαν τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για ενορχηστρωτές της συγκάλυψης, θα ζητήσουν συγγνώμη μετά τη δημοσιοποίηση πορίσματος για τα Τέμπη.