Κηφισιά: Εκτός κινδύνου ο 9χρονος που φέρει αιμάτωμα στο κεφάλι

Αιμάτωμα στο κεφάλι φέρει ο 9χρονος που καταπλακώθηκε από τη σιδερένια καγκελόπορτα στο σχολείο του στην Κηφισιά και παραμένει για νοσηλεία και εξετάσεις στο Παίδων. Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν νωρίτερα ο εργολάβος και δυο μέλη του συνεργείου που έκαναν τις εργασίες στο δημοτικό σχολείο. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο πραγματοποίησε ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ζητώντας από το δήμο να αναλάβει τις ευθύνες του.

«Είναι επαναλαμβανόμενα αυτά τα λάθη και κάθε φορά ζητάμε πιστοποίηση του έργου και ποιος επιβλέπει το έργο» δήλωσε η Νίκη Χατζηιωάννου, πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. «Να πάρει κάποιος την ευθύνη. Δεν γίνεται να αναλαμβάνει την ευθύνη ο διευθυντής που του παραδίδουν τα κλειδιά» πρόσθεσε η εκπρόσωπος των γονέων λέγοντας ότι δεν γίνεται να φοβούνται για την ασφάλεια των παιδιών τους. Από πλευράς του δήμου οι υπεύθυνοι υποστήριξαν ότι γίνεται διερεύνηση για το συγκεκριμένο θέμα και διοικητική εξέταση» τόνισε από πλευράς του ο δήμαρχος

Το 9χρονο αγοράκι στάθηκε τυχερό στην ατυχία του όταν έπεσε πάνω του η πόρτα, που ζυγίζει περίπου 150 κιλά, ωστόσο γλίτωσε τα χειρότερα επειδή είχε στην πλάτη την τσάντα του. Οι δάσκαλοι πραγματοποίησαν τρίωρη στάση εργασίας ενώ σήμερα λίγα παιδιά προσήλθαν για μάθημα. Ταυτόχρονα, κορδέλες τοποθέτησε η διεύθυνση του σχολείου στο σημείο για να μην πλησιάζουν οι μαθητές.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι γονείς, το κτίριο που στεγάζεται το σχολείο είναι παλιό, με κακοτεχνίες και πολλά προβλήματα.

Πηγή: ertnews.gr