Καλλιθέα: Σήμερα η κηδεία της 7χρονης Αγγελίνας

Συντετριμμένοι συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές της μικρής Αγγελίνας ετοιμάζονται σήμερα (30/05) να αποχαιρετήσουν για πάντα το αγγελούδι, που έχασε τη ζωή του τόσο άδικα, όταν έπεσε σε τζαμαρία στο σπίτι της οικογένειας στην Καλλιθέα.

H τάξη της Αγγελίνας άδειασε. Το θρανίο της στο 23ο Δημοτικό Σχολείο της Καλλιθέας έμεινε κενό. Η γλυκιά φωνούλα της δεν ακούγεται, ούτε το χαμόγελό της. Όμως οι συμμαθητές της δεν την ξεχνούν.

Παρά το γεγονός ότι είναι σε σοκ, πήραν τις τσάντες τους και σχημάτισαν το όνομά της. Έφτιαξαν ζωγραφιές και τις κόλλησαν πάνω σε τζάμια, όπως αυτά που της στέρησαν τη ζωή. Καρδιές, αγγελάκια, λόγια αγάπης, ελπίζοντας ότι όλα αυτά τα μηνύματα θα φτάσουν εκεί ψηλά, που πέταξε η μικρούλα.

Όλοι τους θα την αποχαιρετήσουν στο κοιμητήριο της Καλλιθέας στις 12:30.

Θερμή παράκληση από το σχολείο και τους γονείς του παιδιού, μέσα και από σχετική ανάρτηση στο Facebook, «κανείς να μη φορέσει μαύρα» και όποιος θέλει, να κάνει μια δωρεά στο σχολείο που η Αγγελίνα αγαπούσε πολύ, ώστε να μην σβηστεί η μνήμη της.