Η οικογένεια του Αίαντα Μανθόπουλου δώρισε τα όργανα του

 

Η οικογένεια του Αίαντα Μανθόπουλου αποφάσισε να προσφέρει τα όργανα του αγαπημένου της, δίνοντας ζωή σε πέντε ανθρώπους. Την απόφαση αυτή της οικογένειας, αποκάλυψε η Στέλλα Τσιάτσιου, εν διαστάσει σύζυγος του Αίαντα Μανθόπουλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ALPHA.

«Ο Αίας είχε φύγει. Ήταν ένα μηχάνημα που συντηρούσε το σώμα του, το οποίο εγώ ένιωθα ότι ταλαιπωρείται κιόλας. Η κόρη μου ήταν αυτή που πήρε πρώτη την απόφαση να δωρίσουμε τα όργανα του μπαμπά της για να μπορέσουμε να δώσουμε ζωή σε άλλους ανθρώπους. Στον γιο μου πήρε λίγο περισσότερο χρόνο, με ρώτησε ‘εσύ τι λες’ και του είπα ότι πιστεύω πως ο μπαμπάς θα ήθελε να κάνει μια τόσο μεγάλη αυλαία», είπε αρχικά η Στέλλα Τσιάτσιου.

«Έδωσε ζωή σε πέντε ανθρώπους. Τα νεφρά του μεταμοσχεύθηκαν σε ανθρώπους που έκαναν αιμοκάθαρση για 6 και 8 χρόνια αντίστοιχα. Το ήπαρ του επίσης σε έναν ασθενή με μεγάλα προβλήματα και με θεραπείες, αιμοκαθάρσεις και τα ματάκια του, τους αμφιβληστροειδείς του και όσο περίεργο και να ακούγεται θα ήθελα να δω τους ανθρώπους, αυτούς που πήραν τα μάτια του Αία. Δεν ξέρω πώς θα διαχειριστώ το να δω τα μάτια του να με κοιτάνε ξανά», είπε χαρακτηριστικά.