Η είσοδος στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ήταν η αιτία που έχασε τη ζωή του ένας ακόμη άνθρωπος στους δρόμους του νησιού. Το νέο τροχαίο δυστύχημα με απολογισμό το 10ο νεκρό στην άσφαλτο από την αρχή του έτους σημειώθηκε στο 89ο χλμ της εθνικής οδού Χανίων Σητείας στο ύψος του Μπαλί. Νεκρός από τη σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων είναι ένας 72χρονος Γερμανός, μόνιμος κάτοικος του χωριού Πρίνος Ρεθύμνου. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άτυχος ηλικιωμένος κινούνταν στο ρεύμα από τη Σητεία προς τα Χανιά. Στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας βρισκόταν με ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο ένας 70χρονος από τη Ρωσία, ο οποίος – κατά την ΕΛ.ΑΣ- πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε μετωπικά με το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 72χρονος Γερμανός.
Η σύγκρουση έγινε σε τμήμα της εθνικής οδού που είναι ευθεία και αστυνομικοί της τροχαίας ΒΟΑΚ ζήτησαν τη λήψη αίματος από τον ηλικιωμένο Ρώσο, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά, για να εξεταστεί εάν οδηγούσε η όχι υπό την επήρεια μέθης.
Σε κρίσιμη κατάσταση και ένας δικυκλιστής
Εντωμεταξύ, σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενζέλειου νοσοκομείου ένας 22χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα τζιπ στην Ιεράπετρα.
Ο 22χρονος αν και σύμφωνα με πληροφορίες φορούσε κράνος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι.