Γιάννης Καλλιάνος: Ανακοίνωσε το νέο επιχειρηματικό του βήμα αφιερωμένο στον πατέρα του

Πριν από δύο μήνες ακριβώς ο Γιάννης Καλλιάνος και η οικογένειά του ήρθαν στην πολύ δύσκολη θέση να χάσουν τον πατέρα του από τη ζωή μετά από τη μάχη, που έδωσε ο εκλιπών για ημέρες κατά τη νοσηλεία του στο Αττικό νοσοκομείο.

Ο πόνος είναι πολύ μεγάλος για τον Ευρωβουλευτή και μετεωρολόγο του Mega, ωστόσο ο ίδιος βρήκε έναν τρόπο να απαλύνει κατά μια έννοια τον πόνο του και κυρίως να διαφύγει στην καθημερινότητά του από το τόσο μεγάλο πένθος.

Ένα νέο επιχειρηματικό βήμα ολοκλήρωσε ο Γιάννης Καλλιάνος και το ανακοίνωσε τη Δευτέρα 24/6 με μία ανάρτησή στο Facebook. Πιο αναλυτικά, δημιούργησε ένα κέντρο μελέτης από το μηδέν με τον ίδιο να αφιερώνει αυτή την κίνηση στον αγαπημένο του πατέρα.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου για το νέο επιχειρηματικό του σχέδιο

«Κουράστηκα πάρα πολύ, δεν σήκωσα κεφάλι 3 μήνες τώρα, όλη μέρα να κατευθύνω όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά. Όμως ξεχνιόμουν λίγο από τον πόνο της απώλειας του πατέρα μου. Εξάλλου μου το είχε ζητήσει και ο ίδιος, να μην σταματήσω, στο Αττικό, κουνώντας καταφατικά το κεφάλι του όταν του έλεγα οτι οι εργασίες στο Κέντρο Μελέτης πάνε καλά.

Ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα, να δημιουργήσω ένα τέτοιο Κέντρο Μελέτης, που να έχει τους καλύτερους Καθηγητές και Δασκάλους και που να διαθέτει τους ομορφότερους χώρους που θα έχουν συναντήσει ποτέ οι μαθητές.

Ευχαριστώ τον Θεό, τη σύζυγό μου και τον υιό μου που τους έλειψα πολύ και τη μητέρα μου και τον αδελφό μου που μου έδωσαν την ψυχική και σωματική δύναμη, παράλληλα με τα Κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα στο Νότιο Τομέα της Αθήνας, την εργασία μου ως Μετεωρολόγος του MEGA και την έρευνα για τη διδακτορική μου διατριβή, για να καταφέρω να κανω ακόμα ένα βήμα παραπάνω, για τους μαθητές μας, για το μέλλον της χωρας μας.
Ανοίξαμε ! Και σας περιμένουμε για τις εγγραφές σας για τη νέα σχολική χρονιά !

Ανθέων 6, Γλυφάδα
6989 890 890
www.kallianos.gr
email : [email protected]

Μπαμπά, πορεύομαι στη ζωή μου με τέτοιο τρόπο ώστε να είσαι πάντα υπερήφανος για εμένα. Εύχομαι να σε τιμάω με τις πράξεις μου», έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος.