Φανή Χαλκιά: Τι αναφέρει για την έκρηξη στο beach bar του συζύγου της

Ξημερώματα Παρασκευής λίγο μετά τις 4 το πρωί, εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός στο beach bar που διατηρούσε ο σύζυγος της Φανής Χαλκιά.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το mega, στο κατάστημα προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, ενώ στο σημείο βρίσκονται από το πρωί της Παρασκευής αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, οι οποίοι ερευνούν την υπόθεση και συλλέγουν στοιχεία για τον εντοπισμό των δραστών.

Αξίζει να τονισθεί πως οι εργαζόμενοι του καταστήματος ανέφεραν ότι πριν λίγο καιρό, άγνωστοι προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στο beach bar.

Η ανάρτηση της Φανής Χαλκιά για την έκρηξη στο beach bar

«Μια πολύ δύσκολη χρονιά για εμένα συνεχίζεται… Στις 5 Νοεμβρίου, ο άντρας μου υπέστη ρήξη ανευρύσματος.

Το σοκ ήταν τεράστιο αλλά η πίστη μου στη δύναμή του και στο Θεό πολύ μεγάλη. Τελικά είχα δίκιο και από χτες ο άντρας μου βρίσκεται στο κέντρο αποκατάστασης. Από νωρίς ξεκίνησαν οι ψίθυροι στη Μάνη ότι τα δυο beach bar που διατηρεί δεν θα ανοίξουν φέτος. Εγώ, ως όφειλα (όπως ένιωθα) προς τον Λούη και προς τα δύο αγοράκια μου που λατρεύουν την παραλία της Καλογριάς στη Μεσσηνιακή Μάνη, φυσικά και τα λειτουργώ. Δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ποιος δεν θέλει να είμαστε εκεί και ξεκίνησε ένας μικρός πόλεμος από όταν τα ετοιμάζαμε, βάζοντας φωτιά (ένας τύπος με full face), και τώρα, προσπαθώντας να μας τινάξουν στον αέρα, όταν πραγματικά δεν έχουμε πειράξει κανέναν άνθρωπο.

Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ ποιος άνθρωπος θα μπορούσε να προσπαθήσει να κάνει κακό σε μια γυναίκα που προσπαθεί να ζει τα παιδιά της, με τον άντρα της σε μια πραγματικά δύσκολη κατάσταση. Εμπιστεύομαι την Ελληνική Αστυνομία και περιμένω να βρει τον ένοχο… Εγώ θα συνεχίζω να παλεύω για τους τρεις άντρες της ζωής μου μόνο με αγάπη».