Στόχος της Everty είναι να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις και υποδομές του
Στόχος της Everty είναι να αναβαθμίσει

Την εξαγορά του πολυτελούς  πεντάστερου ξενοδοχειακού συγκροτήματος της οικογένειας Μανόλη Παπακαλιάτη   Elounda Gulf Villas ανακοίνωσε η Everty.

Πρόκειται για την τρίτη επενδυτική κίνηση της εταιρείας στην ελληνική φιλοξενία μετά την ανάπτυξη των Petrothalassa Villas στην Ερμιονίδα της Πελοποννήσου και την εξαγορά του ξενοδοχείου Iconic Santorini στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης.

Ο κ.Μανόλης Παπακαλιάτης
τις εγκαταστάσεις και υποδομές του
Ο κ. Νικόλαος Ρούπακας

Το Elounda Gulf Villas αποτελείται από 15 σουίτες και 18 ιδιωτικές βίλες οι οποίες  προσφέρουν στους επισκέπτες έναν τέλειο συνδυασμό άνεσης, στιλ και κομψότητας. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός του συγκροτήματος προσφέρει σύγχρονες εγκαταστάσεις, μοναδικές υπηρεσίες και εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Ως μέλος των Small Luxury Hotels of the World, το Elounda Gulf Villas ακολουθεί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και έχει συγκεντρώσει πολυάριθμες διεθνείς διακρίσεις υψηλού κύρους, έχοντας αναγνωριστεί ως ένα από τα καλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την ένταξη του Elounda Gulf Villas στο ξενοδοχειακό μας χαρτοφυλάκιο στην Ελλάδα. Η εξαιρετική τοποθεσία και τα μοναδικά χαρακτηριστικά αυτού του έργου το καθιστούν μια αξιοσημείωτη επενδυτική ευκαιρία. Στόχος της Everty είναι να αναβαθμίσει τις εγκαταστάσεις και υποδομές  του Elounda Gulf Villas και να συνεχίσει να προσφέρει στους επισκέπτες απαράμιλλες υπηρεσίες και εμπειρίες» δήλωσε ο Νικόλαος Ρούπακας, Country Manager της Everty Greece.