Η εντυπωσιακή συγκέντρωση Μποκέα και το μήνυμά του

Ενθουσιασμός επικρατεί στο επιτελείο του Μενελάου Μποκέα μετά τη δυναμική συγκέντρωση που πραγματοποίησε που κατέγραψε μια πραγματική κοσμοπλημμύρα και κατέκλεισε την κεντρική πλατεία Μιχαήλ Κατσαμανη.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης  «το Μαλεβίζι Μπορεί» «η συγκέντρωση έδωσε  ένα ξεκάθαρο μήνυμα νίκης, μια καθαρή εντολή για το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα να συνεχίσει καθαρά, δυνατά, ψηλά την πορεία που έχει χαράξει για το Μαλεβίζι του 2030+. Εντολή για ανανέωση της πολυεπίπεδης αναπτυξιακής τροχιάς που ακολουθεί το Μαλεβίζι την τελευταία τετραετία.

Η εντυπωσιακή συγκέντρωση Μποκέα και το μήνυμά του
Καταχειροκροτούμενος ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ευχαρίστησε από καρδιάς τους συνδημότες του για τη στήριξη και τη συμμετοχή τους.  Με τη δυναμική παρουσία τους, εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών επισφράγισαν ότι “το Μαλεβίζι μπορεί” και θα συνεχίσει να είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων, ακολουθώντας καθαρά στο φως την πορεία προόδου που το κάνει ισχυρό.

Η εντυπωσιακή συγκέντρωση Μποκέα και το μήνυμά του
Στη μεγαλειώδη συγκέντρωση, έγινε ανασκόπηση του έργου της δημοτικής αρχής για την περίοδο 2019-2023, ενός διαστήματος όπου παρά την πυκνότητα και τη διαδοχικότητα των κρίσεων και των πολλαπλών δυσκολιών, στον Δήμο Μαλεβιζίου τοποθετήθηκαν οι στέρεες βάσεις για να γίνει το άλμα προς το μέλλον.

Το βράδυ της Παρασκευής, παράλληλα, παρουσιάστηκε η ομάδα που απαρτίζει τον συνδυασμό “το Μαλεβίζι Μπορεί”: το μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο που είχε ποτέ το Μαλεβίζι. Μια δυναμική ομάδα, ανανεωμένη, με τη φρέσκια ματιά των νέων στελεχών να ενισχύει την εμπειρία των παλαιότερων, με κοινή συνισταμένη πάνω από όλα την ουσιαστική προσφορά στον τόπο.

Η εντυπωσιακή συγκέντρωση Μποκέα και το μήνυμά του
Ο εμπνευστής της διοργάνωσης σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης
Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι της παράταξης του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα, για τους οποίους δήλωσε «προσωπικά υπερήφανος για όλους έναν προς έναν» καλύπτουν ένα ευρύ ηλικιακό, κοινωνικό και επαγγελματικό φάσμα: ενισχύουν με νέες ιδέες την αδιάκοπη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το 2019».