Ενωτική δήλωση Δοξαστάκη μετά τις εκλογές της ΠΕΔ

Δήλωση μετά από την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Χερσονήσου κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης, που ήταν ο ένας από τους δύο βασικούς διεκδικητές για την προεδρεία του Σώματος.
Κι ενώ τις τελευταίες ημέρες είχαν ακουστεί πάρα πολλές φήμες περί πόλωσης, εντάσεων και κλίματος που «μυρίζει μπαρούτι», ο Δήμαρχος Χερσονήσου σπεύδει να διευκρινίσει πως τα κοινά προβλήματα και οι κοινές προκλήσεις είναι εκείνες που περισσότερο ενώνουν όλους τους δημάρχους και με τη στάση του αποδεικνύει πως ο πολιτικός πολιτισμός είναι εκείνος που τελικά επικράτησε, σε μια διαδικασία που ομολογουμένως είχε μεγαλύτερη … ένταση σε σχέση με αντίστοιχες διαδικασίες.
Ειδικότερα, σε δήλωση του ο κ. Δοξαστάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:
“Το εκλεκτορικό σώμα της ΠΕΔ έλαβε την απόφαση του, η οποία είναι απόλυτα σεβαστή. Θερμά συγχαρητήρια στην παράταξη «Ενιαία Κρήτη» και στον συνάδελφο Γιώργο Μαρινάκη. Όπως είπαμε από την αρχή αυτής της πορείας, στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα και η επόμενη ημέρα μας βρίσκει όλους ενωμένους. Ευχαριστώ θερμά όλες και όλους όσοι στήριξαν την παράταξη και την υποψηφιότητα μου.
Ήδη από σήμερα ωστόσο, οφείλουμε να κοιτάξουμε μπροστά τα μεγάλα προβλήματα και τις μεγάλες προκλήσεις. Συνεχίζουμε ενωμένοι για το Δήμο μας , για την Κρήτη μας. Οι πολίτες της Κρήτης έχουν βάλει υψηλά τον πήχη για εμάς κι οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους. Εύχομαι τόσο μέσα από την Π.Ε.Δ. , όσο και από κάθε δήμο χωριστά, να δουλέψουμε συντονισμένα και συλλογικά, για την αναπτυξιακή προοπτική που έχει ανάγκη ο τόπος μας”.