Ροή ειδήσεων
Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2025
Γιορτάζουν: Αρριανός, Λεύκιος, Ααρών, Αβραάμ, Αδάμ, Αδαμάντιος, Εύα, Δαβίδ, Δαν, Δεβόρα, Εσθήρ, Μελχισεδέχ, Νώε, Ραχήλ, Ρεβέκκα, Ρούμπεν, Σάρα, Ισαάκ, Ιώβ, Αιθάν
15°
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Ελεύθερες μετεγγραφές στα ΑΕΙ για τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών ζητάει ο Χάρης Μαμουλάκης

Την πρόταση να είναι ελεύθερες οι μετεγγραφές στα ΑΕΙ για τα παιδιά πολύτεκνων οικογενειών, αναδεικνύει ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας ως Αναφορά προς τους Υπουργούς Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού και Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας, σχετική επιστολή του Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων Νομού Ηρακλείου.

Με την συγκεκριμένη επιστολή, τα μέλη του Συλλόγου Πολύτεκνων Γονέων Νομού Ηρακλείου διαμαρτύρονται έντονα και ζητούν από την Κυβέρνηση της ΝΔ να θεσμοθετήσει τις ελεύθερες μετεγγραφές των δικαιούχων παιδιών πολύτεκνων οικογενειών. Τονίζουν επίσης ότι πρόκειται για ένα μέτρο χωρίς δημοσιονομικό κόστος το οποίο είχε αποδεχθεί και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός σε συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία της ΑΣΠΕ τον Ιούνιο του 2023, λίγο πριν τις εθνικές εκλογές.

Δείτε εδώ την επιστολή