Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 36χρονος ενοικιαστής του διαμερίσματος απ’ όπου ξεκίνησε η 38χρονη την πορεία της

Στη σύλληψη του 36χρονου Κωνσταντίνου Μιχαλιτσάνου, του ατόμου που φέρεται να είχε νοικιάσει το διαμέρισμα από το οποίο ξεκίνησε η 38χρονη από τη Γεωργία και έφτασε μέχρι το σημείο που έχασε τη ζωή της όταν εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός που τοποθέτησε σε τράπεζα, προχώρησαν οι αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο διαμέρισμα, κατά την πρώτη εκτίμηση του ΤΕΕΜ, βρέθηκαν εκρηκτική ύλη υψηλής ισχύος, οκτώ κοινοί πυροκροτητές, καθώς επίσης και μικρή ποσότητα ΤΝΤ. Συνολικά, οι Αρχές εκτιμούν πως πρόκειται για ένα κιλό εκρηκτικά.

Το διαμέρισμα βρίσκεται στα Λαδάδικα και φέρεται να είχε ενοικιαστεί την περασμένη Τετάρτη.

Να σημειωθεί ότι η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι η έκρηξη δεν είχε σχέση με την τρομοκρατία αλλά ψάχνουν σύνδεση με γνωστό ληστή που είναι φυλακισμένος.