Δημήτρης Σκαρμούτσος: Τρεις φορές παραλίγο να πεθάνω από υπερβολική δόση ηρωίνης

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Δημήτρη Σκαρμούτσου για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά και τον ρατσισμό που βίωνε από το MEGA λόγω εμφάνισης.

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή “The Break” ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο γνωστός σεφ μίλησε για την οικογένεια και τα παιδιά του, τον εθισμό του στα ναρκωτικά αλλά και τον αποκλεισμό από το MEGA για το πρώτο MasterChef, λόγω της εμφάνισής του.

“Όταν πρωτοβγήκα στο πρώτο MasterChef, τότε ήταν το MEGA το καλό και μου έλεγαν να προσέχω τι λέω γιατί θα καταστραφώ. Όταν ειδικά βγήκα και είπα για τον αλκοολισμό, τα ναρκωτικά και την ηρωίνη με έπαιρναν 10 τηλέφωνα την ημέρα και μου έλεγαν ‘θα καταστραφείς’. Η τηλεόραση δεν ήταν έτσι τότε, ήταν πολύ συντηρητική. Σκέψου ότι όταν βγήκα πρώτο MasterChef το MEGA δεν με ήθελε λόγω της εμφάνισης”, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος εξηγώντας ότι η δική του εικόνα ήταν πολύ “κόντρα” σε αυτό που είχε συνηθίσει μέχρι τότε το τηλεοπτικό κοινό.

Δεν έκρυψε μάλιστα τη συγκίνησή του μιλώντας για την οικογένειά του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως “είπα ότι τα κατάφερα όταν μεγάλωσα καλά παιδιά“, αφού ο ίδιος εξομολογήθηκε ότι δεν ήταν ένας άνθρωπος που έλαβε αγάπη από την οικογένειά του.

“Είμαι ένας άνθρωπος που οικογενειακά δεν είχα πάρα πολύ αγάπη λόγω των συγκυριών. Οπότε, το σημαντικό για μένα είναι να δω τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και να δω ότι μεγαλώνουν σωστά και με πολλή αγάπη. Αυτό ήταν το σημαντικό. Δεν θα πίστευα ποτέ ότι τα κατάφερα επειδή βγήκα στην τηλεόραση. Η τηλεόραση προέκυψε τυχαία δεν την κυνήγησα. Άρα, είμαι τυχερός. Από τύχη ζω και σου μιλάω τώρα. Τρεις φορές παραλίγο να πεθάνω από υπερβολική δόση ηρωίνης και ήταν πάντα κάποιος εκεί που με έσωνε. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να βλέπω τον Δημήτρη, παρά όλα τα προβλήματα, ότι είναι καλό παιδί, με αγαπάει και ακόμα με αγκαλιάζει στα 22 του. Θα έρθει να με αγκαλιάσει και να με φιλήσει. Ή ότι ο Αλέξανδρος θα μου πει ‘μου λείπεις’. Αυτό σημαίνει ότι κάνω κάτι καλό, ότι μεγαλώνω καλά παιδιά. Αυτό ήταν το μεγάλο μου θέμα γιατί το είχα στερηθεί μικρός“, δήλωσε ο σεφ.