Δημήτρης Παπανώτας: «Ευτυχώς απαλλάχθηκα από αυτό – Ψήφισα ΠΑΣΟΚ για πρώτη φορά»

Ο Δημήτρης Παπανώτας το απόγευμα της Κυριακής 9/6 βρέθηκε καλεσμένος στην πολιτική εκπομπή του Alpha με τον Αντώνη Σρόιτερ.

«Ευτυχώς απηλάγην από όλο αυτό. Είχα τόσες αντιρρήσεις με την εικόνα του κ. Κασσελάκη. Όσο ήμουν υποψήφιος δεν υπήρχε το πατρίς, θρησκεία, οικογένεια, τα θαύματα στην κολυμπήθρα, το να ανεβάσει τον σύζυγο στην εξέδρα. Εγώ είμαι με όλα αυτά αντίθετος. Η ουσία είναι στο αποτέλεσμα. Εγώ αποχώρησα. Το αποπομπή ήταν ένα ψέμα, παραίτηση είναι η αλήθεια. Ήρθε ένας άνθρωπος που ευαγγελίστηκε ότι θα φέρει ψήφους, θα φέρει τους απολιτίκ», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

Και συνέχισε: «Η πτώση του ποσοστού που βλέπω στον ΣΥΡΙΖΑ είναι δραματική. Κάτω από 20% με όλα αυτά τα μέτωπα που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση (ιδιωτικοποίηση της υγείας, εμπόρους δυσαρεστημένους από τη φορολογία, κράτος δικαίου που αμφισβητείται από την ΕΕ δηλαδή χίλια θέματα που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ο κ. Κασσελάκης για να κάνει αντιπολίτευση και αντί για αυτό μας έλεγε πού θα κάνει τον γάμο) είναι μια θλιβερή ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ και θα πρέπει να προβληματίσει τα στελέχη της Αριστεράς».

«Δεν ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Ο πλέον σοβαρός πολιτικός λόγος που άκουσα ήταν του κυρίου Ανδρουλάκη και χαίρομαι που βλέπω μία νίκη του στη μάχη της Κρήτης. Για πρώτη φορά ψήφισα ΠΑΣΟΚ. Και το ΠΑΣΟΚ φέρει σοβαρή ευθύνη που πέσαμε στα βράχια. Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ με την πολιτική», κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.