Μεγάλες προσδοκίες από τη σημερινή ημέρα στην αγορά
του Ιονίου Πανεπιστημίου)

Χαμηλές είναι οι προσδοκίες επιχειρηματιών και καταναλωτών από τη σημερινή Black Friday ειδικά στο Ηράκλειο και την Κρήτη.

Με δεδομένο ότι η μία και μόνη ημέρα υπερπροσφορών, έχει μετατραπεί στην Ελλάδα σε … έναν μήνα μειώσεων τιμών που δεν ξεπερνούν το 10 % – 20 %, έχει αποτρέψει τους καταναλωτές από το να προχωρήσουν σε αγορές, ενώ σε πολλές περιπτώσεις θεωρούν ότι εξαπατώνται.

Παρ’ όλα αυτά οι εταιρίες κάνουν τις προσπάθειες τους και συνεχίζουν να διαφημίσουν μειώσεις τιμών σε μια κίνηση να αυξήσουν την αγοραστική κίνηση. Τα πρώτα δείγματα πάντως δεν είναι ιδιαίτερα θετικά, ενώ ούτε το άνοιγμα των καταστημάτων την ερχόμενη Κυριακή φαίνεται πως θα μπορέσει να τονώσει την επιχειρηματικότητα στο βαθμό που απαιτείται.