Απόστολος Λύτρας: Άρση των επικοινωνιών του ζητεί η σύζυγός του – Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε

Την άρση των επικοινωνιών του Αποστόλου Λύτρα από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου ζητεί με υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια, η σύζυγος του ποινικολόγου που υπέστη άγριο ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ άλλων αναφέρει πως ο Απόστολος Λύτρας την εξέθεσε σε σοβαρότατο κίνδυνο ζωής, επειδή μετά το επεισόδιο ξυλοδαρμού δεν την πήγε κατευθείαν στην ιδιωτική κλινική, αλλά πρώτα την μετέφερε στο σπίτι τους στα βόρεια προάστια.

Όπως περιγράφει στο υπόμνημα που παρέδωσε στην ανακρίτρια ο δικηγόρος της, ο Απ. Λύτρας την έβαλε στο μπάνιο για να ξεπλύνει τα αίματα από τα τραύματα. «Μου έριξε νερό στο πρόσωπο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι είχε καθαριστεί και ξεπλυθεί το πρόσωπό μου και το κεφάλι μου», περιγράφει σύμφωνα με πληροφορίες η παθούσα.

Επιπλέον, υποστηρίζει πως στη συνέχεια ο σύζυγός της ενώ και οι δυο κατευθύνονταν στην ιδιωτική κλινική, μίλησε με κάποιο πρόσωπο και του είπε πως τη χτύπησε.

«Κατά την πορεία προς την έξοδο της οικίας και ενώ είχα αλλάξει ρούχα και είχα ξεπλυθεί από τα αίματα μπαίνουμε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μου και όχι σε αυτό εντός του οποίου έγινε ο βαρύτατος τραυματισμός μου και καθ’οδόν τον ακούω μα μιλάει με κάποιον γνωστό του λέγοντάς του: «έγινε μ@@@@@@, έχω χτυπήσει άσχημα τη Σοφία, την πάω στην Ευρωκλινική, ελπίζω να μην μπλέξω».

Η 37χρονη δικηγόρος καταλήγει στο υπόμνημά της: «Αιτούμαι να αρθεί το απόρρητο των επικοινωνιών του από τη 16η Ιουνίου έως και τη 19η Ιουνίου 2024. Ο λόγος δεν είναι μόνο η κλήση αυτή στην οποία αναφέρομαι αλλά και πλήθος άλλων κλήσεων και μηνυμάτων που έχουν πραγματοποιηθεί από τον κατηγορούμενο σε εμένα και τρίτα πρόσωπα».