Αποστολάκης: ”Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα;”

Στην παραδοχή ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αποστολάκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη σήμερα Τρίτη  .

«Ξέρετε κανένα κόμμα που να μην έχει μαύρα; Εγώ πιστεύω ότι όλα τα κόμματα έχουν μαύρα, όλα τα κόμματα ενισχύονται, όλα τα κόμματα δέχονται χρήματα από υποστηρικτές. Η διαδικασία με την οποία διαχειρίζονται τα χρήματα δεν ξέρω πως γίνεται αλλά το ότι διακινούνται χρήματα μαύρα στα κόμματα είναι γεγονός”, είπε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Σημειώνεται ότι η δήλωση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκηόπου μεταξύ άλλων, έγραψε: «Λοιπόν – Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα. Δεν θα έχει άγνωστες πηγές χρηματοδότησης. Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ δάνειο από τράπεζα. Τα «δανεικά και αγύριστα» ανήκουν σε άλλους χώρους. Αν γίνω δέσμιος εξαρτήσεων, είτε «άγνωστων χρηματοδοτών» είτε τραπεζιτών, θα σας έχω ήδη προδώσει».

Νωρίτερα, κληθείς να απαντήσει για τη σχέση μεταξύ Στέφανου Κασσελάκη και Αλέξη Τσίπρα, ο κ. Αποστολάκης, σημείωσε: “Ο Τσίπρας είναι ο πρώην πρόεδρος και ο νυν είναι ο Κασσελάκης. Ο καθένας παίρνει τη θέση του, αυτά που λέει είναι σαφή. Δεν θα έρθω να ερμηνεύσω ούτε τον Κασσελάκη, ούτε τον Τσίπρα. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος, ούτε ο Κασσελάκης έχει τάσεις να επικρίνει τον Τσίπρα, ούτε ο Τσίπρας να μειώσει τον Κασσελάκη. Υπάρχουν σημεία στα οποία δεν υπάρχει γκρίζα περιοχή, υπάρχει άσπρο ή μαύρο και πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Ενδεχομένως σε αυτά τα σημεία να είναι λίγο διαφορετικές οι θέσεις.”