Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του κατέφθασε γύρω στις 3 το μεσημέρι της Κυριακής στα Δικαστήρια Πρωτοδικών Αμαλιάδας ο δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος που στοίχισε τη ζωή σε οικογένεια 4 ατόμων –τα δύο ήταν μωρά- στην Ανδραβίδα.
Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή πρωτοδικών και ύστερα του εισαγγελέα, όπου έλαβε προθεσμία 48 ωρών για να απολογηθεί και οδηγήθηκε ξανά στο κρατητήριο.
Όπως είναι φυσικό, τον 60χρονο περίμενε εξαγριωμένο πλήθος έξω από τα Δικαστήρια, με τον κόσμο να προχωρά σε σφοδρές αποδοκιμασίες κατά την άφιξή του με το υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας.
Μάλιστα, τους συγκεντρωμένους εμπόδιζε ανθρώπινο τείχος δυνάμεων των ΜΑΤ, καθώς η αστυνομία είχε ισχυρή παρουσία προκειμένου να αποφευχθεί το λιντσάρισμα του κατηγορούμενου. Αντίστοιχα μέτρα θα ληφθούν και κατά τη σημερινή απολογία του.
Ο 60χρονος τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο των δικαστηρίων παρέμεινε αμίλητος ενώ σύμφωνα με πληροφορίες νωρίτερα στον ανακριτή φέρεται να είπε μόνο ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις του.