Άγιοι Ανάργυροι: Αποσωληνώθηκε ο 39χρονος δράστης της 28χρονης

Αποσωληνώθηκε ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, «σε λίγες μέρες ο 39χρονος αναμένεται να γυρίσει στη φυλακή και να σαπίσει εκεί». Σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, ο 39χρονος, που ήταν διασωληνωμένος από το Σάββατο μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει, έχει διαφύγει τον κίνδυνο και τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στη φυλακή, αφού δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Φοβόταν επίθεση από συγκρατούμενούς του

Στο μεταξύ, όπως αποκάλυψε το MEGA χθες, φοβόταν επίθεση από τους συγκρατουμένους του ο 39χρονος δράστης της δολοφονίας της Κυριακής έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

Αυτή την πληροφορία μετέφερε το MEGA, ενώ ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλο ανέφερε επίσης ότι τον τοποθέτησαν με έναν κρατούμενο που έχει κατηγορηθεί για κλοπές , με οδηγία να τον προσέχουν, και ότι η πόρτα του κελιού ήταν ανοιχτή. Περιέγραψε δε τις συνθήκες της απόπειρας.

«Κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας μου στην Ε’ πτέρυγα στις 00:25 εντόπισα τον κρατούμενο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, με αυτοσχέδια θηλιά επιδέσμου, την οποία την είχε από αυτοτραυματισμούς στο κεφάλι και την είχε στηρίξει σε βίδα σωλήνα. Άμεσα ειδοποίησα τον υπαρχιφύλακα ο οποίος μετέβη κατευθείαν στην πτέρυγα μαζί με τους διαθέσιμους φύλακες της βάρδιας, οι οποίοι οδήγησαν τον κρατούμενο για πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο Κρατουμένων του Κορυδαλλού», ανέφερε ο αστυνομικός που εντόπισε τον 39χρονο απαγχονισμένο στο κελί του σύμφωνα με το STAR.