Ι.Α.Κ.Ε.

Η τακτική Απολογιστική – Εκλογική Γενική Συνέλευση του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών θα γίνει την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου. Σε συνέχεια της συνέλευσης θα πραγματοποιηθούν και οι προβλεπόμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων οργάνων διοίκησης του Ι.Α.Κ.Ε. για την προσεχή τετραετία.

Σε κάλεσμά τους τα μέλη του Ι.Α.Κ.Ε. αναφέρουν: «Tα τέσσερα αυτά χρόνια λειτουργίας του Ι.Α.Κ.Ε. απέδειξαν ότι το εγχείρημα από τη φύση του ήταν εξαιρετικά φιλόδοξο αλλά και ενδιαφέρον. Όλοι όσοι συμμετείχαν σ’ αυτό και συμπορεύτηκαν μαζί μας διαπίστωσαν από πρώτο χέρι την πραγματικότητα και τις δυσκολίες που χρειάστηκε να διαχειριστεί ένας τέτοιος φορέας, ιδιαίτερα σ’ ένα περιβάλλον και μια εποχή με εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες, που δεν ευνοούν τις πρωτοβουλίες αυτού του είδους.

Ωστόσο, το Ι.Α.Κ.Ε. σ’ αυτό το πλαίσιο ήρθε να πάρει θέση, υποστηρίζοντας ότι μέσα από τη δράση και τον προβληματισμό που ανέπτυξε μπορούν να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για ουσιαστικές απαντήσεις στα καίρια και ζωτικής σημασίας διακυβεύματα, που αποτελούν αποτέλεσμα ή αιτία του όποιου κοινωνικού συγκείμενου».

Καλούνται τα μέλη του Ι.Α.Κ.Ε. που επιθυμούν να είναι υποψήφια για τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την υποψηφιότητά τους, έως την Παρασκευή 24 Αυγούστου, στο e-mail του Ι.Α.Κ.Ε.: [email protected]