Συγχαρητήρια ανακοίνωση με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εξέδωσε ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης, Γιώργος Τερζάκης.
«Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων κλείνει ένας ακόμη κύκλος αγωνίας και άγχους των υποψηφίων και των οικογενειών τους», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ο διευθυντής, ο οποίος και προσθέτει: «Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά που πέτυχαν να εισαχθούν στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και να τους ευχηθώ καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία αλλά και τους γονείς των παιδιών αυτών που μοιράστηκαν και στάθηκαν μέχρι το τέλος στις αγωνίες και στις ελπίδες τους.
Στα παιδιά που δεν μπόρεσαν να επιτύχουν την εισαγωγή τους σε κάποια σχολή θα ήθελα να επισημάνω ότι οι ευκαιρίες της ζωής δεν σταματούν στις Πανελλαδικές εξετάσεις και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στις μελλοντικές επιλογές τους».
Ο περιφερειακός διευθυντής κλείνει την ανακοίνωσή του με την επισήμανση ότι η «ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και ευκαιρίες που η προσωπικότητα και οι αξίες του καθενός μας διαμορφώνουν και τις αξιοποιούν στο οικοδόμημα της ζωής μας, φτάνει να υπάρχει ελπίδα και επιμονή».
Ο κ. Τερζάκης συγχαίρει κι ευχαριστεί τέλος όλους τους εκπαιδευτικούς που με τη συνεχή παρουσία και τη συμπαράστασή τους στήριξαν τα παιδιά στην απαιτητική προσπάθειά τους σε όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους.