Παρατείνεται μέχρι αύριο, Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου η διαδικασία υποβολής της αίτησης- δήλωσης για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το Υπουργείο Παιδείας, όλοι οι υποψήφιοι (μαθητές και απόφοιτοι) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις 2022 των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ, πρέπει να υποβάλουν στο Λύκειό τους σχετική αίτηση-δήλωση.
Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των υποψηφίων, η προθεσμία υποβολής της αίτησης-δήλωσης παρατείνεται και λήγει οριστικά αύριο.
Ως τότε όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν υποβάλει την αίτησή τους, μέχρι τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας των αντίστοιχων ημερήσιων ή εσπερινών Λυκείων.
Τις σχετικές εγκυκλίους και τα αντίστοιχα υποδείγματα, οι υποψήφιοι μπορούν να τα αναζητούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.