Πανελλήνιες 2024: Δίδυμες συγκέντρωσαν ακριβώς την ίδια βαθμολογία

Οι δίδυμες Αγγελική και η Αδαμαντία Θεοδωροπούλου αγωνίστηκαν στις πανελλήνιες, συγκέντρωσαν ακριβώς την ίδια βαθμολογία και θέλουν να σπουδάσουν μαζί, στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

«Δίδυμη» επιτυχία στις φετινές πανελλήνιες για την Αγγελική και την Αδαμαντία Θεοδωροπούλου από την Πάτρα, οι οποίες συγκέντρωσαν ακριβώς την ίδια βαθμολογία, 17.350 μόρια ακριβώς.

«Μπορούμε με βάση τα μόρια να εισαχθούμε και σε άλλες σχολές όπως η Ψυχολογία κλπ, αλλά θεωρούμε ότι είναι πολύ θεωρητικό το αντικείμενο. ‘Έτσι επιλέξαμε την Κοινωνική Εργασία που έχει πολύ ενδιαφέρον και δράση. Εγώ προσωπικά το ήθελα και το είχα επιλέξει εξ΄αρχής, το είχα αποφασίσει. Στη διαδρομή, πείστηκε και η Αγγελική και έτσι, είμαστε πλέον σίγουρες για το πού θα φοιτήσουμε» είπε η Αδαμαντία, μιλώντας στο thebest,gr

«Διαβάζαμε μαζί, και παρακινούσε η μια την άλλη. Το γεγονός ότι ήμασταν μαζί μας βοηθούσε από το να αποσπαστεί η προσοχή μας και ήταν πολύ υποστηρικτικό και σε ψυχολογικό επίπεδο» σημείωσε από την πλευρά της η Αγγελική.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου πώς αντέδρασαν όταν είδαν την ίδια ακριβώς βαθμολογία απαντούν με μια φωνή: «ήταν πολύ πολύ περίεργο, αλλά και πολύ πολύ ωραίο».

Aξιοσημείωτο ότι είναι οι δίδυμες έχουν άλλους δυο αδελφούς δίδυμους, οι οποίοι θα δώσουν πανελλήνιες του χρόνου.