Φροντιστήρια Πουκαμισάς και στο Γάζι!

Επιδιώκοντας να ανταποκριθούν στο αίτημα των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής του Γαζίου, κατάφεραν να διασφαλίσουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για να παρέχουν την ύψιστη ποιότητα των εκπαιδευτικών υπηρεσιών του Ομίλου Φροντιστηρίου Πουκαμισάς στο Γάζι.

Έφτασε λοιπόν η ώρα ο Διευθυντής των Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στο Ηράκλειο Μανόλης Μαυράκης να ανακοινώσει το άνοιγμα του νέου Φροντιστηρίου
Πουκαμισάς στην περιοχή.

Με το ίδιο διοικητικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, με το ίδιο «σύστημα επιτυχίας Πουκαμισάς», δίχως την παραμικρή «έκπτωση» στην ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας, θα επιδιώξουν να ανταποκριθούν στις εκπαιδευτικές προσδοκίες των οικογενειών του Γαζίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Στην Ελευθερίου Βενιζέλου 227 (πρώην Παγκρήτια Τράπεζα), σε σύγχρονο κτίριο που ανακαινίζεται, θα στεγαστεί το νέο Φροντιστήριο Πουκαμισάς στο Γάζι. Η επίσημη έναρξη της μονάδας θα γίνει 19 Αυγούστου 2024.

Οι μαθητές του Γαζίου όμως, λόγω των εργασιών ανακαίνισης του κτιρίου, μπορούν να παρακολουθήσουν κανονικά τα θερινά τμήματα προετοιμασίας στο φροντιστήριο του Ηρακλείου (Μινωταύρου 14).

Από το Σεπτέμβριο θα συνεχίσουν, δίχως εκπαιδευτικές μεταβολές, στο νέο Φροντιστήριο στο Γάζι.

Όπως δήλωσε ο κος Μαυράκης, «με αγάπη για τους μαθητές μας και πάθος για την εκπαίδευσή τους, συνεχίζουμε να υπηρετούμε με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των «παιδιών» μας, τώρα και στο Γάζι!»