ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ “ΗΡΑΚΛΕΙΟ” ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ

Η στροφή στα νέα παιδιά θέλει στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς (2018) να φέρει το “Ηράκλειο” όσο πιο ψηλά γίνεται στη Β’ Εθνική και να γιορταστούν τα 50 χρόνια του τμήματος (1968) αλλά και τα 90 του ομίλου (1928) δεόντως. Αυτό ήταν το μήνυμα της χθεσινής πρώτης της ανδρικής ομάδας στα “Δύο Αοράκια” όπου έγινε και ο αγιασμός από τον πατέρα Μ. Καλογεράκη, παρουσία του προέδρου του συλλόγου κ. Δελάκη, του προέδρου της επιτροπής μπάσκετ και αντιπροέδρου κ. Καλατζή, των μελών του Δ.Σ. κ.κ. Μαχλή, Μπλαβάκη και της επιτροπής μπάσκετ κ.κ. Σπυριδάκη, Ζαβουριανού και Στεφανάκη.

“Ηράκλειο” ΜΠΑΣΚΕΤ

Φυσικά στο γήπεδο ήταν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Χάλαρης, Σταμπουλής, Λάκκας, Παπαδάκης, Καλατζής, Πρωτογεράκης, Μποχωρίδης (χθες αποκτήθηκε ο παλιός παίκτης του ΟΦΗ) και η τεχνική ηγεσία η οποία ενισχύθηκε με τον Γιάννο Τζάνη (βοηθός του κ. Μακράκη αλλά και στη νέων ανδρών). “Ο σύλλογος έχει 4 αθλητικές σχολές και εσείς είστε το μεταπτυχιακό του.

“Ηράκλειο” ΜΠΑΣΚΕΤ

“Θα σας βλέπουν οι μικροί και θα είστε το παράδειγμά τους. Γι’ αυτό στο τέλος θα πρέπει όλοι να είστε καλύτεροι παίκτες και συμπαίκτες για να πετύχουμε κάτι καλό στα 50 χρόνια του τμήματος”, τόνισε στους παίκτες ο πρόεδρος του ομίλου Μιχάλης Δελάκης ενώ ο νέος προπονητής Γιώργος Μακράκης αφού ευχήθηκε τα τυπικά τόνισε: “Ξέρετε την κατηγορία οι περισσότεροι, είστε έμπειροι, έχετε κίνητρο και με τους νέους παίκτες θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο που θα μάχεται σε κάθε ματς”.

“ΗΡΑΚΛΕΙΟ” ΜΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ

“Πηγή έμπνευσης και πρότυπα…”

“Πηγή έμπνευσης και πρότυπο για όλους τους μικρούς αθλητές θα πρέπει να αποτελεί το τμήμα” τόνισε στους παίκτες ο πρόεδρος της επιτροπής μπάσκετ Θανάσης Καλατζής, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: “Ο στόχος μας είναι να κάνει η ομάδα μια αξιοπρεπή πορεία στη Β’ Εθνική και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Θέλουμε η φιλοσοφία του παιχνιδιού σας να αποτελεί καθρέπτη της δουλειάς που γίνεται σε όλα τα τμήματα του συλλόγου και το κάθε παιχνίδι της ανδρικής ομάδας να είναι κοινωνικό γεγονός για την πόλη”.