Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την Ιταλίδα Τζασμίν Παολίνι στον τρίτο γύρο του Wimbledon και το «παρών» στον αγώνα, δίνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζί με τον γιο του Κωνσταντίνο.
Ο Πρωθυπουργός της χώρας βρίσκεται στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει και να στηρίξει από κοντά την Ελληνίδα τενίστρια, η οποία θυμίζουμε ότι βρίσκεται σε σχέση με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνο, και ετοιμάζονται μάλιστα να παντρευτούν σε λίγο καιρό.
Αν η Σάκκαρη πάρει τη νίκη κόντρα στην Παολίνι, τότε θα προκριθεί στις «16» του Grand Slam, ανοίγοντας έτσι μια μεγάλη και σημαντική διαδρομή. Στο παρελθόν η Ελληνίδα έχει πάρει τρεις νίκες κόντρα στην Ιταλίδα, ενώ η Παολίνι έχει καταφέρει να επικρατήσει δύο φορές.
