Βράζουν για την διαιτησία στον Αλμυρό

 

 

Ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν στον Αλμυρό από τα όσα έγιναν από διαιτητικής πλευράς στην αναμέτρηση με τον Άρη Πετρούπολης. Ο Αλμυρόςγνώρισε την ήττα αλλά επέστρεψε με φωνές κατά της διαιτησίας του Πειραιώτη Παυλόπουλου, για τον οποίο υποστηρίζουν ότι αλλοίωσε ουσιαστικά το αποτέλεσμα.

Στο διαδίκτυο μάλιστα κυκλοφορεί και βίντεο από την φάση του πέναλτι που καταλογίζει σε βάρος του Αλμυρού και με το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ, όπου δεν φαίνεται να υπάρχει καμιά απολύτως παράβαση. Ούτε ανατροπή ούτε χέρι από τον Αγαπάκηο οποίος έπεσε για να κάνει τάκλιν στον αντίπαλο επιθετικό, με τον διαιτητή προς γενική κατάπληξη να δείχνει την άσπρη βούλα. Αλλά αυτή η φάση δεν είναι η μοναδική για την οποία διαμαρτύρεται ο Αλμυρός.

Είναι η αποβολή του Κέρι  που άφησε τον Αλμυρό με 10 παίκτες από το 37΄ αλλά και η γενικότερη συμπεριφορά της διαιτησίας. Μάλιστα όπως χαρακτηριστικά έλεγαν στον Αλμυρό «ο καρνάβαλος εμφανίστηκε με καθυστέρηση». Γενικά στο Γάζι είναι πυρ και μανία κατά του συγκεκριμένου ρέφερι αλλά από την άλλη θέλουν να γυρίσουν σελίδα και να κοιτάξουν τον αγώνα με τον Ηλυσιακό.

Ο στόχος του Αλμυρού στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν είναι να διατηρηθεί στα ψηλά πατώματα και την Κυριακή έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί στην 4η θέση καθώς αντιμετωπίζει τον Ηλυσιακό που είναι 5ος στο -1.