ΒΟΛΕΪ Απέκτησε Αμερικανό ακραίο ο ΟΦΗ
Στον ΟΦΗ ο Αμερικανός Βίτσορεκ

Σε συμφωνία με τον 26χρονο Αμερικανό ακραίο Ντέιβιντ Βίτσορεκ (2.02), ήρθε η ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ, με τον παίκτη  να αναμένεται τις επόμενες μέρες στο Ηράκλειο για να ενταχθεί  και επίσημα στην ομάδα. Πρόκειται για την πρώτη χειμερινή προσθήκη στο ρόστερ του τοπικού συγκροτήματος και ουσιαστικά για τον αντικαταστάτη του Αργεντινού Κότο, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα.  O Βίτσορεκ γεννήθηκε στις 3/1/1996 στο Σικάγο, είναι δεξιόχειρας ακραίος, καρφώνει στα 3μ.66 και μπλοκάρει στα 3μ.25.

Εχει αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη με την τουρκική Μπελεντίγεσπορ καθώς και στις Γερμανικές Χέρσινγκ και Γκίσεν ενώ στις ΗΠΑ έπαιξε στους Chicago Icemen και στο Πανεπιστήμιο Πέπερντιν. «Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου και θα μας βοηθήσει πολύ.

Είναι πολύ καλός επιθετικός και στο σέρβις», τόνισε για το  νέο απόκτημα της ομάδας του, ο προπονητής του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας. Ο Βίτσορεκ είναι ο δεύτερος Αμερικανός στο φετινό ρόστερ του ΟΦΗ μετά τον διαγώνιο Ντιουίζι ενώ είναι δεδομένο ότι θα γίνουν κι άλλες κινήσεις ενδυνάμωσης της ομάδας ενόψει της συνέχειας της Volley League.

Με ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από το Παγκρήτιο πρωτάθλημα βόλεϊ, τιμωρήθηκαν οι γυναικείες ομάδες της ΑΘΛΕΣΗ και της Μεσσαράς.

Από τον αθλητικό δικαστή της ΕΟΠΕ δεν υπάρχει αιτιολόγηση της τιμωρίας ωστόσο εικάζεται ότι έχει να κάνει με την περσινή αποχώρηση των ομάδων από το πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.