Την κατάκτηση του τίτλου πανηγυρίζουν ο ΟΦΑΜ στην Β1 και ο Δωριέας στην Β2, ενώ παραμένουν «ανοικτά» δύο εισιτήρια ανόδου στον πρώτο όμιλο και ένα στον δεύτερο. Σε κάθε περίπτωση όλα θα κριθούν στις τελευταίες δύο… στροφές του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας.
Και τον τίτλο του πρωταθλητή (μετά την άνοδο) εξασφάλισε ο ΟΦΑΜ, αφού σε αγώνα της 24ης αγωνιστικής κέρδισε με 3-0 τον Γιούχτα Β στο Λίντο.
Στη «μάχη» της ανόδου με νίκες συνέχισαν ο Κόροιβος (5-0 στο Ασήμι), το Αλογο Μαλεβιζίου (5-0 τον Αλμυρό Β) και ο Θρίαμβος Αναλήψεως (2-0 τις Ελπίδες Καρτερού).
Με 1-0 πήρε το δύσκολο τρίποντο ο Εργοτέλης Β επί της Δόξας Μασταμπά και με 4-1 πέρασε εύκολα από το Ατσαλένιο η Δόξα Γαλιάς κόντρα στον Ερμή.
Στη Β2 (όπου έγιναν μόνο τέσσερις αναμετρήσεις την 24η αγωνιστική) με την 20η φετινή νίκη του ο Δωριέας κατέκτησε τον τίτλο. Κέρδισε με 2-1 στο ντέρμπι τον Ποσειδώνα στο γήπεδο Πανεπιστημίου / Περιφέρειας,
Σαρωτική ήταν η Γαρίπα (που έχει εξασφαλίσει την άνοδο) στα Καλέσα, αφού «σκόρπισε» με 5-0 τον Μαραθώνα Β.
Ζωντανός στη «μάχη» της ανόδου και στο -1 από τον τρίτο Ποσειδώνα, βρίσκεται ο Κεραυνός έπειτα από το ευρύ 6-0 επί του Τηγανίτη στο Λίντο.
Με το άνετο 4-0 κέρδισε ο Ατρόμητος Επισκοπής τις Δαφνές στην Ελιά.
Δεν διεξήχθη η αναμέτρηση της Γόρτυνας με τους Παίδες Ηροδότου, λόγω προβλήματος που υπήρξε με τις εμφανίσεις (!!) των ομάδων, οι Κουνάβοι πήραν το τρίποντο… άκοπα (3-0 α.α τον Αγιο Δημήτριο), ενώ ο Ηρακλής Νιπιδιτού είχε ρεπό.
