Β ΕΠΣΗ: Ασταμάτητος ο Κόροιβος στην Β1,  δίδυμο κορυφής στην Β2

Από νίκη σε νίκη πηγαίνει ο Κόροιβος στον πρώτο όμιλο, ενώ στον δεύτερο το… ρεπό του Κεραυνού εκμεταλλεύτηκαν οι Δωριέας και Γαρίπα, που βρίσκονται πλέον μαζί στην κορυφή της βαθμολογίας και ενώ βρισκόμαστε στην 9η «στροφή» του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας, ΕΠΣΗ.

Το 8/8 έκανε ο εντυπωσιακός Κόροιβος στην Β1 και εξακολουθεί να οδηγεί με άνεση την… κούρσα. Νέο «θύμα» του ήταν ο Θρίαμβος Αναλήψεως με 3-1 στις Αγίες Παρασκιές.

Πέντε βαθμούς… μακριά από τον πρωτοπόρο βρίσκεται ο ΟΦΑΜ, που έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Μινωϊκή Β με το εκκωφαντικό 10 -0 (!) στην Τύλισο.

Στην τρίτη θέση παρέμεινε το Αλογο Μαλεβιζίου μετά το διπλό στο Ασήμι (2-0).  Την πρώτη τετράδα «κλείνει» ο Εργοτέλης Β, που πέρασε νικηφόρα από το Γάζι με 3- 1 επί του Αλμυρού Β. Με το άνετο 5-1 κέρδισε ο Γιούχτας Β τον Ερμή Ατσαλένιου στο γήπεδο του Λίντο. Ματσάρα στο γήπεδο του «Πανεπιστημίου / Περιφέρειας» με την Δόξα Γαλιάς να επικρατεί με 4-3 των Ελπίδων Καρτερού.

Το… αναγκαστικό ρεπό του Κεραυνού (δεν έπαιξε με τον Αγιο Δημήτριο, που δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στο πρωτάθλημα) έφερε ανακατατάξεις στην κορυφή της Β1, που έχει πλέον… δίδυμο. Στην πρώτη θέση πέρασε ο φορμαρισμένος Δωριέας μετά την… «τεσσάρα» επί του Ηρακλή Νιπιδιτού (4-0) στο Καστέλι.

Μαζί του βρίσκεται και η Γαρίπα, που κέρδισε με το «χορταστικό» 5-3 τους Κουνάβους στο γήπεδο «Πανεπιστημίου / Περιφέρειας».

Σταθερά ψηλά στην βαθμολογία βρίσκεται ο Ποσειδώνας (4-0 τον Τηγανίτη στο «Γ. Σκουρέλλου»).

Με 2-1 κέρδισε ο Ατρόμητος Επισκοπής την Γόρτυνα στην Ελιά και με 1-0 οι Δαφνές τον Μαραθώνα Β στα Καλέσα.