Τουτζάρης και Σουτζή «πακέτο» στον Γιούχτα
Ο Γιώργος Τουτζάρης

 

Η οργάνωση είναι η πρώτη προτεραιότητα για τον Γιούχτα της νέας εποχής και στο πλαίσιο αυτό η ομάδα των Αρχανών ανακοίνωσε χθες τις δυο πρώτες «μεταγραφές» της.

Ο Γιώργος Τουτζάρης αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής και η Όλγα Σουτζή υπεύθυνη λειτουργίας της υπό σύστασης ΠΑΕ. Τόσο ο κ. Τουτζάρης όσο και η κ. Σουτζή θήτευσαν μαζί στον Εργοτέλη τα τελευταία χρόνια στην διοίκηση Σάμι ενώ οι δυο τους είχαν βρεθεί πέρυσι στην Κηφισιά όπου συνέβαλαν με τον δικό τους τρόπο στην άνοδο της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Γιούχτα: « Η πορεία τους και η παρουσία τους στον χώρο όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστή και στο Ηράκλειο αλλά και πανελλήνια όπου έχουν δραστηριοποιηθεί, με αξιόλογα βιογραφικά αλλά και εργασιακές επιτυχίες.

Καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Γιούχτα  και τα δυο αυτά άξια στελέχη μας και βασιζόμενοι στα πλούσια βιογραφικά τους, την εμπειρία και τις γνώσεις τους είμαστε βέβαιοι ότι η συνεισφορά τους θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την μεγάλη αυτή προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το Δ.Σ. και όλους τους παράγοντες μας, ώστε ο  Γιούχτας  να μετασχηματιστεί σε μια υγιή Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία με εφαλτήριο την ιστορία μας, την παράδοση, την μόνη και πρώτη μας προτεραιότητα και τα 66 αυτά χρόνια της παρουσίας μας που δεν είναι άλλη από το ποδόσφαιρο εντός του αγωνιστικού χώρου μακριά από κάθε άλλη παρέμβαση.

  Η Όλγα Σουτζή
Η Όλγα Σουτζή

Τους υποδεχόμαστε με ιδιαίτερη χαρά, και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ξεκινάμε ήδη τον δύσκολο αλλά ωραίο δρόμο που έχουμε να διανύσουμε και να παρουσιάσουμε στο Πανελλήνιο μια ομάδα υγιή, δυνατή και σταθερά προσηλωμένη στο ποδόσφαιρο.

Καλούμε όλα τα μέλη μας να στηρίξουν τις προσπάθειες και των δυο αυτών στελεχών και όλης της διοικητικής και αγωνιστικής ομάδας που πλαισιώνουν οργανωτικά τον ΓΙΟΥΧΤΑ, ώστε το εγχείρημα της ΠΑΕ να έχει επιτυχία.

Θα ακολουθήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις και οι ενέργειες για την συγκέντρωση του απαιτούμενου κεφαλαίου για την σύσταση της Π.Α.Ε. καθώς και για την αγωνιστική και διοικητική ανασυγκρότηση που απαιτείται.

Όλγα και Γιώργο καλή επιτυχία στο έργο σας».

«Εύκολη απόφαση»

Με τοποθέτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Γιώργος Τουτζάρης ανέφερε για την συνεργασία του με τον Γιούχτα: «Εύκολη απόφαση όταν υπάρχει διάθεση, όρεξη και όραμα.

Μια νέα ποδοσφαιρική στέγη κι ένα καινούργιο κεφάλαιο στο βιβλίο που γράφω νοητά για τον συναρπαστικά απρόβλεπτο χώρο του ποδοσφαίρου.

Τα ευχαριστώ και τα ήμουν περήφανος, θα τα πούμε όταν κλείσει κι αυτό το κεφάλαιο, ελπίζω πετυχημένα. Ως τότε καλή αρχή σε όλους μας, υπομονή, επιμονή κι όλα θα γίνουν όπως τα ονειρευόμαστε!!!».