Την ευκαιρία να «πιάσει» στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ, τον ΑΟΤ και την ΑΕΚ, έχει ο Ανθεστίωνας εφόσον περάσει με νίκη σήμερα από το Αρκαλοχώρι επί του ουραγού ΟΦΑ.
Πρόκειται για την αναμέτρηση που εκκρεμεί από τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και είχε αναβληθεί λόγω του μεγάλου σεισμού της 27ης Σεπτεμβρίου.
Η σέντρα στο γήπεδο του Αρκαλοχωρίου, έχει οριστεί για τις 3.30μμ.
Σήμερα επίσης αλλά στις 7μμ, θα γίνει στο γήπεδο της Δαμάστας το εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας του α’ ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ, ανάμεσα στον Γιούχτα 2010 και τους Ν. Ηροδότου.
Δύο ματς για το Κύπελλο
Δύο αναμετρήσεις έχουν προγραμματιστεί για την α’ φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, αυτό το διήμερο. Σήμερα (2.30μμ) στο Γάζι, οι Ν. Αλμυρού θα αντιμετωπίσουν τη Ροδιά, στο μίνι ντέρμπι του Μαλεβιζίου.
Αύριο (6.30μμ) στο γήπεδο Σκουρέλλου στην Αλικαρνασσό, η Γαρίπα θα παίξει με την Ομόνοια Καλλιθέας.
*Την επιστροφή στο γήπεδο της Βαγιάς για το υπόλοιπο της σεζόν, ανακοίνωσε το ΔΣ του ΟΦΑΜ και ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΕΓΟΗ για την παραχώρηση της εγκατάστασης.
*Ο Δημήτρης Τσέρος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Γουβών, μετά την παραίτηση του Γιώργου Παναγιωτάκη.
* Σε διαδικασία αναζήτησης νέου προπονητή, μπήκε ξαφνικά ο Άγιος Δημήτριος. Αιτία, η αιφνίδια παραίτηση του Βασίλη Μιχελουδάκη, με τον νεαρό τεχνικό να επικαλείται προσωπικούς λόγους που τον ώθησαν στην απόφαση αυτή, την οποία φυσικά σεβάστηκε η διοίκηση του σωματείου.