μπάλα ποδόσφαιρο

Α1Στον Ανθεστίωνα  θα συνεχίσουν και τη νέα σεζόν  Καπαρουνάκης, Νοδαράκης και Στρατάκης!

Αυτές είναι οι τρείς πρώτες ανανεώσεις του ανακοίνωσε ο Ανθεστίων, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τους συγκεκριμένους παίκτες για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση του Ανθεστίωνα  αναφέρει: «Η διοίκηση του Α.Ο. Ανθεστίων Θραψανού ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Γιάννης Καπαρουνάκης (αμυντικός, 27 ετών) , Κώστας Νοδαράκης (επιθετικός, 24 ετών), Γιώργος Στρατάκης (μέσος, 24 ετών) 

Ευχόμαστε και στους τρεις να έχουν μια καλή σεζόν, με υγεία και επιτυχίες».

  • Σε μία  σημαντική μεταγραφή προχώρησαν οι Μοίρες καθώς απέκτησαν  τον Κώστα Λιουδάκη.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αποχώρησε από την ΑΕΚ μετά από τρία χρόνια  και συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση της ομάδας. Τη χρονιά που μας πέρασε μπορεί να μην αγωνίστηκε λόγω του κοροναϊού, ωστόσο στα δύο προηγούμενα χρόνια ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ομάδας του Κατσαμπά, αφού τη σεζόν 2019-2020 σημείωσε 1800 λεπτά συμμετοχής, ενώ τη σεζόν 2018-2019, αγωνίστηκε 1980′.

  • Παρελθόν από την Τριτωνία αποτελεί ο Σάκης Γεωργόπουλος με τον έμπειρο αμυντικό να  αποχωρεί ως ελεύθερος από την ομάδα του Αστριτσίου!

Ο Γεωργόπουλος  μετά από ένα χρόνο στην  Τριτωνία και  μετά από συνάντησή που είχε  με τη διοίκηση αποφασίστηκε να αποχωρήσει ως ελεύθερος  και φεύγοντας θέλησε να ευχαριστήσει τους να ανθρώπους της Τριτωνίας για τη συνεργασία τους και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ομάδας Μανώλη Συντιχάκη.

  • Στον ΠΑΝΟΜ θα συνεχίσει και για την επόμενη χρονιά ο Πάρης Μπιτζανάκης καθώς συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο Μπιτζανάκης μετά το δανεισμό του στην Νεάπολη, όπου βοήθησε για να πετύχει  η ομάδα την παραμονή στην κατηγορία, επιστρέφει στον ΠΑΝΟΜ όπου και θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά καθώς ανανέωσε για ένα ακόμα χρόνο τη συνεργασία τους.