Η εφημερίδα "ΠΑΤΡΙΣ" κλείνει 80 χρόνια ενημέρωσης και ιστορίας, 1946-2026

Μεταγραφικά νέα από τις ομάδες της ΕΠΣΗ

Α1

Τρεις μαζεμένες μεταγραφές έκανε ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο Ανθεστίωνας, με την απόκτηση των Νίκου Αντωνιδάκη, Γιουλιάν Μπεκιάη και Γιώργου Τσέλιου.

Ο 22χρονος τερματοφύλακας Νίκος Αντωνιδάκης αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή για την ομάδα του Ανθεστίωνα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ερμή Ατσαλένιου, Κεραυνό, Ποσειδώνα, Ηρόδοτο και ΑΟΤ.

Για τα γκολπόστ αποκτήθηκε και ο 29χρονος Γιουλιάν Μπεκιάη, ο οποίος αποχώρησε μετά από 4 χρόνια από τον Ερμή Ζωνιανών και επιστρέφει στο Θραψανό, καθώς έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα του Ανθεστίωνα.

Εκτός από τους δύο τερματοφύλακες, ο Ανθεστίωνας απέκτησε και τον 26χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Τσέλιο, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε με τον Αετό Ανωγείων όπου σε 11 συμμετοχές πέτυχε 3 γκολ.

*Παρελθόν από τα Δειλινά αποτελεί ο Χρήστος Νικολάου. Ο Νικολάου στο πρώτο μισό της χρονιάς αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και ολοκλήρωσε με τη φανέλα των Δειλινών, με 12 συμμετοχές και 2 γκολ.

*Στην απόκτηση του Νίκου Εμμανουήλ προχώρησε η Μινωική. Ο νεαρός και ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός προέρχεται από το Λίντο, ενώ τα δύο προηγούμενα χρόνια πραγματοποίησε γεμάτες σεζόν με τη φανέλα της Δόξας Ηρακλείου.

*Στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Μπάμπη Δρακογιαννάκη και για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 προχώρησε ο ΠΑΟΚ.

Νωρίτερα, οι Κρουσανιώτες είχαν έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση του Ορέστη Μπλίντο, ο οποίος αγωνιζόταν στον ΑΟΤ και ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας.