το Ικάριο γήπεδο

Α1

Τις δύο πρώτες της μεταγραφές ανακοίνωσε η ΑΕ Κατσαμπά. Ο λόγος για τον Κώστα Ανδρεαδάκη που επέστρεψε από τον Ζαρό και τον 31 Λευκορώσο επιθετικό Κονσταντίν Μαζούρο που ήρθε πρόσφατα στην Κρήτη και συμφώνησε με τους «κιτρινόμαυρους».

 

Παίκτες του Ανθεστίωνα θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν, ο 27χρονος ακραίος αμυντικός Κώστας Κελαράκης, ο 31χρονος επιθετικός Μανώλης Πεχυνάκης καθώς και ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Μανώλης Μελαδάκης.

 

Σε αναζήτηση νέου προπονητή, εισήλθε ο Μαραθώνας αφού η επιτυχημένη συνεργασία με τον Κώστα Φιλοξενίδη, τερματίστηκε, μετά από επιθυμία του ίδιου.

 

Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του προέδρου, αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για χθες Γενική Συνέλευση της Τριτωνίας. Νέα ημερομηνία ορίστηκε η 5η Ιουλίου.

Α2

Σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας με ακόμα τρεις παίκτες προχώρησαν οι διοικούντες των Δειλινών. Πρόκειται για τους Χουρίδη Δημήτρη, Αλεξάκη Κώστα και Κεφαλούκο Μιχάλη.

 

Στην τεχνική ηγεσία του Ραύκου συμφώνησε να παραμείνει και τη νέα περίοδο, ο Μάκης Λυκούδης.

 

Γ’

Ψηλά βάζει τον πήχη για τη νέα σεζόν η Ροδιά καθώς μετά την εκλογή της νέας διοίκησης, ανακοινώθηκε η απόκτηση του πολύπειρου Τάσου Απλαδά (φωτό) ενώ πολύ κοντά στην ομάδα βρίσκεται και ο Βαλάντης Κλαπάκης.