το Ικάριο γήπεδο

Α1

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟ Κρουσώνα για τη δεύτερη σερί νίκη με τον Μύρωνα Σηφάκη στον πάγκο, με την οποία η ομάδα πλησίασε τις πρώτες θέσεις. Επόμενος στόχος μετά το εμφατικό «διπλό» στο Θραψανό, είναι το 3Χ3 στο εντός έδρας ματς με τις Μοίρες που είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης.

Στο μεταξύ, το Δ.Σ. του ΠΑΟΚ συλλυπείται την αντιπρόεδρο της ομάδας Μαρία Απλαδά, για τον θάνατο της μητέρας της.

 

Α2

Παρελθόν αποτελεί από τον Διαγόρα, ο Κώστας Βιτσαξάκης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της Ανώπολης και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

 

B’

Στο νέο Δημοτικό Στάδιο του Αρκαλοχωρίου ετοιμάζεται να «μετακομίσει» ο Πήγασος, αφήνοντας το γήπεδο του Αστριτσίου. Η διοίκηση της ομάδας που τα πάει περίφημα στην αρχή του πρωταθλήματος, έχει κινήσει τις διαδικασίες και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να κάνει πράξη την επιθυμία της.