το Ικάριο γήπεδο

Α1

Τα διοικητικά ηνία της Αγίας Βαρβάρας ανέλαβε ο Νίκος Πελεκανάκης, μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ. του συλλόγου:

Πρόεδρος : Πελεκανάκης Ν.

Αντιπρόεδρος: Καλαϊτζακης Γ.

Γεν. Γραμματέας: Χατζηγελέκη Ι.

Ειδ. Γραμματέας: Καμνάκης Ν.

Ταμίας: Ζαχαριουδάκης Ι.

Μέλη: Δραμητίνος Κ., Μακάκης Ν.,Μασαούτης Α.,Κορνηλάκης Γ. Κασωτάκης Ν., Γαρεφαλάκης Στ.

Στον πάγκο της Φαιστού, επέστρεψε και τυπικά ο Στέλιος Ανωγειαννάκης.

Α2

Τον τερματοφύλακα Μιχάλη Κασσωτάκη ενέταξε στο δυναμικό του ο Μαραθώνας. Πρόκειται για τη δεύτερη φετινή προσθήκη της ομάδας των Καλεσών, μετά την απόκτηση του Γιάννη Ρομπάκη.

Με κοινή δήλωσή τους, οι πρώην ποδοσφαιριστές της Δαμάστας Ζερβός Νίκος, Μαλλιωτάκης Φραγκίσκος, Κτενιαδάκης Κωνσταντίνος, Πατεράκης Μάνος, Χριστοδουλάκης Θάνος και Χριστοδουλάκης Μάνος, τονίζουν ότι δεν επιρρίπτουν ευθύνες στη διοίκηση της ομάδας για την αποδέσμευσή τους και ζητούν συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσαν με προηγούμενες τοποθετήσεις τους. Αποκαλύπτουν δε, την πρόθεσή τους να ιδρύσουν ένα νέο σωματείο. Από την πλευρά της η διοίκηση της Δαμάστας, ανακοίνωσε ότι δέχεται την μεταμέλεια των παικτών και τους εύχεται καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας τους.

Τέσσερα εντός έδρας φιλικά θα δώσουν οι Γούβες στη διάρκεια της προετοιμασίας τους. Θα ξεκινήσουν με την ΑΕΚ (8/8) και θα συνεχίσουν με Δωριέα (18/8), Ποσειδώνα (25/8) και Πήγασο (2/9).

Ο αγιασμός της ομάδας θα γίνει στις 12/8 στο γήπεδο της Χερσονήσου.