Από το Γάζι μέχρι τη Δαμάστα
Σήμερα η γενική συνέλευση στον κυπελλούχο Αλμυρό

Τακτική γενική συνέλευση στην σκιά της παραίτησης του προέδρου Θωμά Γαβαλά πραγματοποιείται σήμερα στις 19:00 για τον Αλμυρό στην αίθουσα του γηπέδου «Γεώργιος Μαρκατάτος». Σε περίπτωση μη απαρτίας θα ακολουθήσει επαναληπτική Γενική Συνέλευση, τη Δευτέρα 27/5 την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος. Η Γενική Συνέλευση αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον μετά τις πρόσφατες εξελίξεις με την παραίτηση του κ. Γαβαλά από την προεδρία αλλά και δυο ακόμα συνεργατών του από το Δ.Σ (Βίστης, Μαρνέλλος). Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι ο απολογισμός πεπραγμένων, ταμειακός απολογισμός ενώ αναμένεται να προκηρυχθεί και νέα Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Δαμάστα για τις εξελίξεις στον Αλμυρό

Η Δαμάστα εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την αποχώρηση Γαβαλά από τον Αλμυρό και τον προβληματισμό που της προκαλεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μεγάλο προβληματισμό μας προκαλεί η παραίτηση του Θωμά Γαβαλά από την Διοίκηση του Αλμυρού και η αποχώρηση του(πιστεύουμε προσωρινή) από τον χώρο του ποδοσφαίρου. Η πολύ επιτυχημένη πορεία της ομάδας του Γαζίου τα τελευταία χρόνια είναι το αποτέλεσμα της σκληρής και μεθοδικής εργασίας του ίδιου προσωπικά καθώς και των άμεσων συνεργατών του στο ΔΣ και στο Ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας του Αλμυρού.

εφΤους λόγους (πλην των επαγγελματικών υποχρεώσεων) που οδήγησαν τον Θωμά Γαβαλά και των συνεργατών του στην παραίτηση, δυστυχώς τους συναντούμε σε πολλά σωματεία και είναι ένα φαινόμενο που πραγματικά μας στενοχωρεί. Ελπίζουμε στην σύντομη επιστροφή του Θωμά Γαβαλά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του Ηρακλείου γιατί η προσφορά του στο άθλημα είναι πολύ σημαντική και το κενό που αφήνει μεγάλο. Στην ομάδα του Αλμυρού ευχόμαστε να βρει άμεσα τους κατάλληλους ανθρώπους που θα οδηγήσουν την ομάδα με ασφάλεια και επιτυχία στο μέλλον».