Η Μαρία Παπαδοπούλου παρέλαβε το βραβείο για τιον άνδρα της
Η Μαρία Παπαδοπούλου παρέλαβε το βραβείο για τιον άνδρα της

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Αρωγής Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Ηρακλείου (Σ.Α.Ε.Π.Η.) στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Lido Soccer.

Μία λιτή, αλλά πολλή όμορφη εκδήλωση που ταιριάζει στο προφίλ και στο έργο που επιτελεί ο Σύλλογος και ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο Δημήτρη Παπαδόπουλο που συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τον θάνατό του.

  Ο κ. Δουλουφάκης στη     βράβευση του κ. Ντάγκινη
Ο κ. Δουλουφάκης στη βράβευση του κ. Ντάγκινη

“Το έργο που επιτελείται από τον ΣΑΕΠΗ, είναι πολυδιάστατο και άπτεται πολλών και διαφορετικών τομέων της αθλητικής και της κοινωνικής μας ζωής”, είπε ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος Συγιγωνάκης στον χαιρετισμό του, τονίζοντας για τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ότι “άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα του στο αθλητικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι της Ελλάδας ως ποδοσφαιριστής αλλά και στην κοινωνική ζωή”.

Ο κ. Συριγωνάκης βράβευσε τον κ. Παιδάκη
Ο κ. Συριγωνάκης βράβευσε τον κ. Παιδάκη

Ο “πατριάρχης” της αθλητικής δημοσιογραφίας στο Ηράκλειο Σώτος Παιδάκης που τιμήθηκε από τον ΣΑΕΠΗ, τόνισε το σποδαίο ρόλο που διαδραματίζει ο σύλλογος αρωγής ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών και έπλεξε το εγκώμιο του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Επίσης την προσφορά του Νίκου Συριγωνάκη στον αθλητισμό. Από τον ΣΑΕΠΗ τιμήθηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, που είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος του συλλόγου, καθώς και ο Μανώλης Ντάγκινης.

Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παπαντωνάκης έκοψε την πίτα όπου υπήρξαν 5 φλουριά και οι τυχεροί πήραν από μία φανέλα με τα χρώματα του ΟΦΗ, ΑΕΚ, Εργοτέλη, ΠΟΑ και Ηροδότου, ομάδες στις οποίες είχε αγωνιστεί ο Παπαδόπουλος.