Ο Ποσειδώνας τίμησε τον Μηνά Καλουδάκη
Ο Ποσειδώνας τίμησε τον Μηνά Καλουδάκη

Τη μνήμη του Σταύρου Πρωτογεράκη τίμησαν οι παλαίμαχοι του Ποσειδώνα και του Εργοτέλη με το φιλικό παιχνίδι που έδωσαν στο αθλητικό κέντρο της ομάδας των ανατολικών προαστίων του Ηρακλείου. Το παρών έδωσαν πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές από τα σωματεία του Ηρακλείου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών. Ανάμεσά τους οι  Σήφης Κορωνάκης, Γιώργος Χριστοφής, Τάσος Κοιλιάρας, Μανώλης Σουτζής, Μύρων Σηφάκης και Μανώλης Πατεμτζής, ο οποίος έδωσε την τιμητική πλακέτα στη σύζυγο του Σταύρου Πρωτογεράκη.

Παράλληλα, η διοίκηση του Ποσειδώνα βράβευσε τον παλιό πρόεδρο του σωματείου Μηνά Καλουδάκη ενώ συγκεντρώθηκαν προϊόντα μακράς διάρκειας που μέσω του ΣΑΕΠΗ θα διατεθούν σε συμπολίτες μας. «Ημέρα μνήμης του αθλητή Σταύρου Πρωτογεράκη που κοσμούσε με την παρουσία του τον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη, τον Ηρόδοτο και τον Ποσειδώνα μας.

  Η σύζυγος του Πρωτογεράκη   πήρε την τιμητική πλακέτα
Η σύζυγος του Πρωτογεράκη

Συγκινητική η παρουσία όλων των παλαιμάχων φίλων του Σταύρου στο αθλητικό κέντρο του Ποσειδώνα -Μιχάλη Τζιράκη που δείξαμε ότι αναγνωρίζουμε κάθε κομμάτι της ιστορίας του ΝΑΠΟ Ποσειδώνα.

Θεωρήσαμε υποχρέωση μας να τιμήσουμε ένα μοναδικό ξεχωριστό άνθρωπο που με αγάπη και ανιδιοτέλεια υπηρέτησε από τη θέση του προέδρου το Σωματείο μας, τον κ. Μηνά Καλουδάκη.

Τέλος, προσπαθήσαμε και τα καταφέραμε να δώσουμε μόνο ποδοσφαιρικό χρώμα στην εκδήλωσή μας και στείλαμε μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης μέσω του ΣΑΕΠΗ. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Κρήτης για τη βοήθεια στην εκδήλωση», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ποσειδώνα.

  • Αμέσως μετά το Πάσχα θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ποσειδώνα. «Παρακαλούμε όλους όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν την ομάδα των ανατολικών προαστίων να καταθέσουν αίτηση υποψηφιότητας έως την Κυριακή 30 Απριλίου.

Τηλ. επικοινωνίας 6945879488», αναφέρει η ανακοίνωση του Δ.Σ.