Τέλος ο Γιάννης Αναστασίου από την Ομόνοια

Παρελθόν αποτελεί από την Ομόνοια ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την ομάδα ύστερα από από έναν χρόνο και τρεις μήνες συνεργασίας.

Μέχρι τον Νοέμβριο του 2024, ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε τον ρόλο του στρατηγικού συμβούλου του κυπριακού συλλόγου, πριν αναλάβει την τεχνική της ηγεσία του.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ομόνοιας:

«Ενημερώνουμε ότι έχουμε προχωρήσει σε κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον κ. Γιάννη Αναστασίου.

Ο κ. Αναστασίου είχε προσληφθεί στη θέση του Υπεύθυνου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού στις 3 Απριλίου 2024 και επί της θητείας του η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε είσοδο στο League Phase του Conference League με παγκύπριο ρεκόρ πέντε διαδοχικών ευρωπαϊκών νικών.

Επίσης, ο κ. Αναστασίου διετέλεσε από τον Νοέμβριο του 2024 και υπηρεσιακός προπονητής και υπό την τεχνική του καθοδήγηση η ΟΜΟΝΟΙΑ προκρίθηκε στις 24 καλύτερες ομάδες του Conference League, ενώ ήταν 2η σε βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των play-offs.

Ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Αναστασίου για τη συνεργασία και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».