Την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων Προεπιλογής και αναπτυξιακά Ενώσεων θα προτείνει η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ.
Χθες το μεσημέρι συνεδρίασε η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ, θέτοντας επί τάπητος τα δεδομένα για το μέλλον των πρωταθλημάτων που βρίσκονται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας.
Αυτό που αποφασίστηκε είναι να προταθεί η οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων Προεπιλογής, αλλά και των αναπτυξιακών των Ενώσεων κι εκείνο που μένει είναι η επικύρωση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Σε ό,τι αφορά τη Γ’ Εθνική και τα ερασιτεχνικά οι εξελίξεις μετατέθηκαν για τις 27 Απριλίου, οπότε και λήγει η… δεύτερη φάση της καραντίνας που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.
Εφόσον αποφασιστεί να επανεκκινήσουν τα πρωταθλήματα, πρόθεση είναι να ολοκληρωθούν μέσα στον Ιούνιο. Είναι ωστόσο προφανές ότι εφόσον αποφασίσει η Σούπερ Λιγκ την οριστική διακοπή, ανάλογη θα είναι η μοίρα και της Γ’ Εθνικής-Ερασιτεχνικών.