Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις του Εργοτέλη για την έγκριση των βελτιωτικών εργασιών στο «Μαρτινέγκο» από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηρακλείου, η οποία ανοίγει τον δρόμο για τη χρηματοδότηση του συλλόγου από την Περιφέρεια Κρήτης.
Για το θέμα αυτό συναντήθηκαν πριν από λίγες μέρες, παράγοντες
των «κιτρινόμαυρων» με τον αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκο Συριγωνάκη, προκειμένου να δρομολογηθεί το χρονοδιάγραμμα των εργασιών, οι οποίες αφορούν τόσο την αντικατάσταση του φθαρμένου τάπητα, όσο και τις βελτιώσεις στους αποδυτηριακούς χώρους και τις κερκίδες.
Να τονιστεί ότι η Εφορεία Αρχαιοτήτων, θέτει ως προαπαιτούμενο για να ξεκινήσουν οι εργασίες, την απομάκρυνση των πυλώνων από το γήπεδο, μία διαδικασία που είναι αρκετά κοστοβόρα.
Με δήλωσή του στην «Π», ο κ. Συριγωνάκης, τόνισε ότι σύντομα θα «πέσουν» οι υπογραφές με την πλευρά του Εργοτέλη που θα σηματοδοτήσουν την έναρξη των εργασιών στο αθλητικό κέντρο του σωματείου: «Η Περιφέρεια ετοιμάζεται για την προγραμματική μελέτη των έργων αυτών που θα δώσουν νέα πνοή στις ιστορικές εγκαταστάσεις του Μαρτινέγκο. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπογράψουμε τη σχετική συμφωνία χρηματοδότησης του Εργοτέλη».