ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ Συνελήφθη 21χρονος οπαδός του Ολυμπιακού για την κροτίδα

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ο  οπαδός του Ολυμπιακού που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Χουάνκαρ και να διακοπεί το ματς, το οποίο πρωτόδικα κέρδισαν στα χαρτιά οι «πράσινοι» ενώ από τον Ολυμπιακό αφαιρέθηκε ένας βαθμός και τιμωρήθηκε ακόμα με 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 38.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία  «ταυτοποιήθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και αξιοποίηση πληροφοριών που παραχωρήθηκαν από την πρώτη στιγμή από τη γηπεδούχο ομάδα, άτομο το οποίο προέβη σε ρίψη κροτίδας κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 22 Οκτωβρίου 2023 στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας Πρόκειται για 21χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε σήμερα, (σ.σ. χθες) Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, το πρωί και προσήχθη στην έδρα της ανωτέρω Υπηρεσίας, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία ζακέτα, που φορούσε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά».