Λαμπρινός και Μπούσης χθες στο Παγκρήτιο
Λαμπρινός και Μπούσης χθες στο Παγκρήτιο

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός βρέθηκε χθες το απόγευμα στο Παγκρήτιο και έστειλε μήνυμα με αφορμή το φιλανθρωπικό φιλικό με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Αναλυτικά τα όσα είπε ο κ. Λαμπρινός:

«Θέλω να συγχαρώ τον ΟΦΗ για αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία. Η διοίκηση της ομάδας έχει δείξει κι άλλες φορές την ευαισθησία της σε κοινωνικά θέματα. Έχει ιδιαίτερη σημασία μια ομάδα να είναι μεγάλη, όχι μόνο εντός γηπέδου αλλά και εκτός αυτού με το ήθος και τις αρχές που πρεσβεύει. Και ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα για στηρίξει τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας.

Η διαφορετική φανέλα  του ΟΦΗ στο χθεσινό ματς
Η διαφορετική φανέλα

Οι Ηρακλειώτες είχαν δείξει έτσι κι αλλιώς την αλληλεγγύη τους από την πρώτη στιγμή, με την πολύ μεγάλη προσφορά τους στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης που είχαμε οργανώσει. Ως Δήμος Ηρακλείου είμαστε δίπλα τους στους σεισμόπληκτους από την πρώτη στιγμή με μια σειρά από πρωτοβουλίες. Και θα είμαστε δίπλα τους και στη συνέχεια, σε οτιδήποτε χρειαστούν. Όπως είμαστε δίπλα στον ΟΦΗ, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο σύλλογο ή φορέα αναλαμβάνει παρόμοιες πρωτοβουλίες».

Στο Παγκρήτιο βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλης Μπούσης, ο διευθύνων σύμβουλος Μηνάς Λυσσάνδρου, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Σαμαράς καθώς και σχεδόν όλα τα μέλη της διοίκησης.

Το “παρών” έδωσε και ο Γιάννης Πετράκης ο οποίος είδε την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό Λευκωσίας, στην οποία πλέον προπονητής είναι ο γιος του. Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής παρακολούθησε το παιχνίδι παρέα με τον κ. Λυσσάνδρου. Ο ΟΦΗ έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας με τις ριγέ εμφανίσεις, προσαρμοσμένες στο κλίμα του αγώνα καθώς στο πίσω μέρος της φανέλας ανέγραφαν τη φράση: «Κρήτη μείνε δυνατή», αντί για τα ονόματα των ποδοσφαιριστών.