Ο Λεβαδειακός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της πρεμιέρας των πλέι οφ 5-8 της Super League. Η ισοπαλία 1-1 που έφερε η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου με τον Άρη στο «Λάμπρος Κατσώνης», σε συνδυασμό με την ισοπαλία ανάμεσα σε Βόλο και ΟΦΗ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κράτησε αναλλοίωτες τις αποστάσεις ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες.
Οι Θεσσαλονικείς του Μιχάλη Γρηγορίου μπορούν να μιλούν για χαμένη ευκαιρία. Αφενός επειδή προηγήθηκαν με τον Γκαρέ (31’) αφετέρου επειδή είδαν τα δοκάρια να τους στερούν σε τρεις περιπτώσεις το δεύτερο γκολ. Οι Βοιωτοί ισοφάρισαν με τον Βέρμπιτς (58’) και πήραν έναν υπερ-πολύτιμο βαθμό, στο δρόμο για την πρώτη ευρωπαϊκή συμμετοχή στην ιστορία τους.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λοντίγκιν, Βήχος, Τσάπρας, Λιάγκας, Μάγκνουσον (66’ Τσιβελεκίδης), Κωστή (77’ Λαμαράνα), Τσοκάι, Μπάλτσι (66’ Λαγιούς), Παλάσιος, Βέρμπιτς (77’ Συμελίδης), Όζμπολτ (87’ Οζέγκοβιτς).
ΑΡΗΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Αθανασιάδης, Φαμπιάνο, Τεχέρο, Μεντίλ, Ράτσιτς (66’ Γένσεν), Σονκό, Καντεβέρε (83’ Μορόν), Πέρεθ, Χόνγκλα (83’ Μπουσαϊντ), Γκαρέ (77’ Κουαμέ), Γιαννιώτας (66’ Δώνης).
Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας:
Λεβαδειακός-Αρης 1-1
Βόλος-ΟΦΗ 1-1
Η βαθμολογία των πλέι οφ 5-8
5. Λεβαδειακός 22
6. Βόλος 17
7. ΟΦΗ 17
8. Άρης 16
Σάββατο 18 Απριλίου
ΟΦΗ-Λεβαδειακός, 6μμ
Αρης-Βόλος, 7μμ
