Super League: Νίκη γοήτρου του Λεβαδειακού στη Λαμία – Η βαθμολογία στα πλέι άουτ

Με τον Ζίνι να κάνει πάλι εντυπωσιακά πράγματα στην κορυφή της επίθεσης του Λεβαδειακού σκοράροντας δύο φορές, η ομάδα της Βοιωτίας επιβεβαίωσε και στο «Αθανάσιος Διάκος» πως είναι η καλύτερη ομάδα των play out, επικρατώντας της υποβιβασμένης Λαμίας με 3-2 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής και ανέβηκε στην 9η θέση.

Ο Όζμπολτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ η Λαμία μείωσε δύο φορές με τους Βλαχομήτρο και Αθανασακόπουλο.

ΛΑΜΙΑ (Θανάσης Στάικος): Κόστιτς, Βιτλής, Γιαννούτσος (65’ λ.τρ. Χαντάκιας), Γκοτζαμανίδης, Σόρια, Ρινγκ, Σουρλής (88’ Μπιλάλ), Τσιμπόλα, Αθανασακόπουλος, Λέικ (75’ Ιμπάνιεθ), Βλαχομήτρος.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Ανάκερ, Λιάγκας, Αμπού Χάνα, Τσάπρας (46’ Κάσσος), Μορέιρα, Τσοκάι, Κωστή (76’ Λαμαράνα), Πεντρόζο (90’+2′ Ρόμο), Ζίνι, Βέρμπιτς (76’ Εραμούσπε), Όζμπολτ (58’ Άβραχαμ).

Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής των πλέι άουτ:

Πανσερραϊκός-Βόλος 3-0
Καλλιθέα-Παναιτωλικός 0-0
Λαμία-Λεβαδειακός 2-3

Βαθμολογία
9. Λεβαδειακός 41
10. Παναιτωλικός 39
11. Πανσερραϊκός 36
12. Βόλος 33
—————————-
13. Καλλιθέα 29
14. Λαμία 17

Επόμενη αγωνιστική (7η)
Σάββατο 10 Μαΐου
17:00 Λεβαδειακός-Καλλιθέα
17:00 Λαμία-Πανσερραϊκός
20:00 Παναιτωλικός-Βόλος