Super League: Δεν ανέδειξε νικητή η μονομαχία της Κηφισιάς με την ΑΕΛ

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που τα είχε όλα, εκτός από νικητή, Κηφισιά και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 1-1 στο Δημοτικό Γήπεδο Νεάπολης Νίκαιας, σε αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Τα σπουδαία διαδραματίστηκαν στο δεύτερο μέρος, με την ΑΕΛ να προηγείται με τον Σαγκάλ (55’) αλλά να μένει με παίκτη λιγότερο δέκα λεπτά μετά λόγω αποβολής του νεοαποκτηθέντα Μασόν. Ο σύλλογος των βορείων προαστείων πίεσε, είχε τρία δοκάρια, και τελικά ισοφάρισε με τον Πόκορνι στο 89ο λεπτό.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Σεμπάστιαν Λέτο): Ραμίρεζ, Σιμόν, Πόμπο, Αντόνισε, Ζέρσον Σόουζα (58’ Τζίμας), Πέρεθ (46’ Εμπό), Μαϊντάνα, Ούγκο Σόουζα (82’ Πατήρας), Πόκορνι, Χριστόπουλος (46’ Μούσιολικ), Αμανί (58’ Βιγιαφάνιες)

ΑΕΛ (Σάββας Παντελίδης): Αναγνωστόπουλος, Μασόν, Ουατταρά (46’ Δεληγιαννίδης), Παντελάκης, Φεριγκρά, Σουρλής, Πέρες (46’ Ατανάσοφ), Σαγκάλ (66’ Ηλιάδης), Πασάς (56’ Γκάρατε), Μούργος (82’ Χατζηστραβός), Τούπτα